Olej rycynowy, 100ml

Olej rycynowy, 100ml

11,00 zł
Brutto

Olej rycynowy, 100 ml

Ilość

Olej rycynowy z zimnego tłoczenia do stosowania w kosmetyce. 

Uzyskuje się go poprzez wyciskanie oleju z nasion rącznika pospolitego. 

W kosmetyce dobroczynnie wpływa na włosy, rzęsy i brwi, oczyszcza twarz, zmiękcza skórę.

9 Przedmioty

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć